Om oss

Sørensen Sykler åpningstider

Mandag - 09-18
Tirsdag - 09-18
Onsdag - 09-18
Torsdag - 09-19
Fredag - 09-18
Lørdag - 10-15
Søndag - Stengt 

 

Sørensen Sykler AS er den lengstlevende frittstående sykkelbutikken i Oslo og omegn (1982, under navnet Pro Sport og var de første til å importere De Rosa sykler - som vi fortsatt selger). Navnet Sørensen Sykler (etter innehaver Odd Hjorth-Sørensen)dukket opp i 1998, da vi inntok Helsfyr - Fyrstikktorget for første gang. Vi har ligget i dagens butikklokaler siden 2005.

I 2014 solgte tidligere eier butikken til Anders Opsahl (Opsahl Gruppen - www.·.no). Anders Opsahl er en gründer og eiendomsutvikler, han og hans selskaper har gjort det stort innen næringseiendom, privateiendom og nå fritid. Anders har i tillegg vært en god kunde hos Sørensen Sykler i mange år og kjenner oss godt. Med Opsahl gruppen i ryggen vil Sørensen Sykler AS fortsatt være en av de ledende sykkelbutikkene i landet, for ikke å si Skandinava.  

 

Sørensen Sykler AS fikk en real "make-over" inn mot 2015 sesongen, vi totalrenoverte butikklokalet og utvidet med 70 kvm. Vi har nå over 300 kvm med flotte varer for alle som liker sykkel, enten det er "commuteren" som sykler til og fra jobb, "gadget-friken" som er opptatt av stil og velvære på sykkelen eller "nerden" som bryr seg om små detaljer og hundredeler. Vi tilbyr også sykler til de aller minste. 

Vi har et stort lager på Helsfyr og et eksternt lager utenfor Helsfyr som bugner av varer, slik at vi kan levere kjapt og trygt til våre kunder. 

Sørensen Sykler består av en gjeng voksne damer og herrer, vi er selv aktive eller har vært. Vi er svært opptatt av idretten vår og satser på ulike nivåer. Vi er nysgjerrige og hyggelige å komme i kontakt med. Noen av oss snakker veldig godt norsk, andre snakker best engelsk men forstår norsk utmerket godt. Vi er en blandet gjeng med ulik bakgrunn, og dette gjør oss meget konkurransedyktige hva kunnskap og erfaringer angår. Vi tør påstå vi er de med mest kompetanse per kvm.

                                                                                                                                

Daglig leder Jonas Strømberg er en "sykkelfigur" og en meget kompetent syklist, med bredt nettverk og et øye for hva som rører seg i sykkelbransjen. Mange har kanskje lagt merke til denne herremannen fra TV2 sin Tour de France satsing og miniserien "the Rules" som gikk på TV2 i 2014 (se den på Tv2 sumo). Jonas er opptatt av hvordan man tar seg ut på sykkelen, dette er ikke bare jåleri men har med komfort, prestasjon og trivsel å gjøre. 

                                                                             

Arbeidstokken teller 5 heltidsansatte og 5 deltidsansatte i sesong, blant de 2 flotte jenter. 

Nettavdelingen teller 2 mann, og vi sender varer til hele landet hver dag mandag til fredag. Med www.sorensensykler.no sin nettbutikk kan du velge å handle hjemme fra sofaen eller på jobb, og hente ut i butikken eller få det tilsendt hjemme. Enkelt og greit for deg og for oss. Dessuten er det ingen forskjell i pris. 

Sykkelverkstedet har 3 mekanikere i sving i sesong, 2 utenfor sesong. 

Velkommen inn til oss, vi serverer deilig nykvernet kaffe fra Supreme Roastwork "al banco" (stående - slik det skal gjøres, i følge italienerne). 

 

Hvor ligger vi