Fri frakt
Fri frakt på bestillinger over 1500 kroner!
Sikker betaling
Betalingsutsettelse eller finansiering. Vi har begge. Kjøp nå, betal senere!
Rask levering
Bestill før 12.00 så sender vi varen samme dag!
Beskrivelse
Sykling og mat passer perfekt sammen, som kokk Henrik Orre har vist i begge sine kokebøker som fokuserer på mat til konkurranse og trening. Denne gangen tar han oss på en utendørs matopplevelse på grussykkel i Norge, hvor vi kjører med ham på grusveier, nedover bratte fjellflater og gjennom dype daler. I 50 oppskrifter gruppert med "Bike" og "Basecamp" presenterer denne boken retter som er laget for både stormkjøkken og bål - mat som du like enkelt kan lage under en rask pause eller når du setter opp en leir med mer utstyr og mer tilbehør for hånden. Oppskriftene er fantastisk enkle og presenteres fleksibelt for å passe forskjellige situasjoner. smaker og stemninger. Du kan også enkelt lage dem hjemme. Ikke bare det, men boka, presenterer et utvalg av 25 tips for et vellykket syklingeventyr.
Varenummer
103263