En Stelbel for alle vær-forhold

DSCF44211
Vårt siste sykkelbygg er denne flotte Stelbel Nina, den er Stelbels mest allsidige ramme for bruk på grus og landevei    

Sykkelen er bygget med kvalitets Columbus Spirit stålrør.
Rammen er satt sammen med tanke på norske forhold og allsidig bruksområde. Da med tanke på klarering for store 700c dekk og skivebremser.

Rammen har moderne spesifikasjoner som gjennomgående akslinger med 100×12 foran og 142×12 bak. Den er også utstyrt med flatmount bremsefester som gir et rent og pent utseende i tillegg til forbedret funksjonalitet.

Med Shimano Ultegra R8070 Di2 gruppesett, 50/34T kranksett og R8000 11-32T kassett. Sammen med intern kabelføring får denne et strømlinjeformet og minimalistisk utseende. Dette er en nærmest vedlikeholdsfri og driftsikker sykkel som vil fungere like fint vår, sommer og høst.

Rammen kommer med spesiallakkerte deler som stem fra Enve og skjermsett lakkert i samme farge som sykkelen. Dette gir sykkelen et unikt og helhetlig flott utseende. Med et slikt oppsett så møter du aldri en med lik sykkel.

Styrelageret er fra levert fra Chris King og er derfor noe som vil holde i årevis uten nevneverdig vedlikehold. Kundens Hunt karbonhjul ble montert med Maxxis Speed Terrane 33mm graveldekk for supre allroad egenskaper.I

Pris på Stelbel sykkelbygg avhenger av flere faktorer som utstyrsgruppe, lakk og hjul. Du får en Stelbel Nina fra kr.50.000,- for en komplett sykkel.

Ta gjerne kontakt med oss på anki (at) sorensensykler.no for pristilbud på Stelbel.

Andre stories