Klar for å kjempe mot seniorene

Et år er nå over og ett nytt starter. Sesongen 2017 har hittil i min karriere vært den beste, mest lærerike og morsomste. Resultatmessig gikk det over alle forventninger. Med fire seiere i Norgescupen i rundbane og en Norgesmester tittel, vil jeg si meg veldig fornøyd. Og da mener jeg VELDIG FORNØYD!!! Ikke bare har resultater vært bra, men jeg har utviklet meg som syklist. Jeg har lært mer, skjønt mer av hva som kreves og opplevd mer.
Super Pokal 2017

2017 sesongen bestod i hovedsak av Norgescupens 10 ritt, i tillegg til disse har jeg konkurrert litt i Danmark (Sram-Liga) og i Sverige (Nordisk Cup). Da sesongen var slutt var jeg gira på mer ritt og ble derfor med i norgescup CX. Ingenting er bedre enn ritt, for å bli god i ritt. I tillegg fikk jeg prøvd meg mot seniorene, hvor jeg tok seiern i det kanskje mest prestisjefylte CX rittet, nemmelig Superpokal på Voldsløkka. Jeg valgte å stå over de siste rittene i cx cupen og begynne fokuset mot neste sesong.

Men først en liten tur til Italia. 25-29 oktober ble jeg invitert med som modell for sykkel klesmerket Pas Normal Studios. Det ble en heftig tur og en lærerik tur når jeg var der med Malene Degn, World Cup terrengsyklist. Jeg fikk tips og trent med henne noe jeg lærte mye av.

Sesongen 2018 blir en spennende sesong, første års senior og ny sykkel avtale. Som 2017 sesongen har jeg med meg det beste støtteapparatet inn i 2018 også. Sørensen Sykler stiller opp med utstyr og mekanikere og sykkelen er alltid i beste stand og klar for ritt.

Denne sesongen bytter jeg fra Scott til Specialized, grunnet rå avtale gjennom Sørensen Sykler og heftige sykler fra Specialized. Jeg skal sykle på en S-Works Epic, med RockShox SID WC dempegaffel med Brain system, dette er nytt for meg så gleder meg til å få testet ut Brain systemet skikkelig. Roval Control SL Karbon hjul 1330 gram stive og brede, helt rå. Sykkelen kommer også med Sram xx1 girgruppe og Sram Level Ultimate bremser.

Oppkjøringen mot ny sesong er allerede godt i gang og timer på rulla legges ned. I slutten av April er første Norgescup, og som første års senior har man litt ekstra nerver og det kreves ennå litt mer av meg som rytter. Jeg vil være mest mulig klar og jeg vil ha muligheten til å prestere best mulig. I begynnelsen av Februar drar jeg med NTG ned til Benidorm i 14 dager for å sykle litt på sti. Noe jeg kommer til å ha stort utbytte av før sesongstart.

Martine.

Mer fra Stories