Schwalbe Ice Spiker Pro EVO 27,5+ Piggdekk

Årets store vinternyhet fra den tyske dekk-produsenten Schwalbe.
Ice spiker pro 2.6
Schwalbe ice spiker pro 2.60

Endelig et piggdekk med skikkelig bredde.

Nye Ice Spiker Pro 27.5 X 2.60 pluss piggdekk  har større anleggsflate mot snøen og 344 aluminiumspigger som biter seg fast i underlaget. Dekket passer på mange vanlige sykler og ikke minst sykler med den nye pluss standarden.

Dette piggdekket sitter som støpt på snø og isføre på sti, Noe som gjør sykling på vinteren enda morsommere.

Schwalbes nye Ice Spiker Pro har deres nye WIC gummiblanding som er spesiallaget for godt grep i kulden. Dette gjør at gummien forblir myk selv i temperaturer ned mot 15 minusgrader. Dette gjør at du alltid har maksimalt grep med piggdekkene.

Er du på jakt etter det beste piggdekket for norske forhold? Da bør  Schwalbe Ice Spiker Pro være et riktig valg for deg.

Dette er hva importøren sier om dekket “Et suverent piggdekk fra Schwalbe. Til den populære størrelsen 27+. Med holdbare og lette alupigger med carbidspiss gir dekket deg det beste grepet du kan få på is og snø. Når man sykler med disse piggdekkene sitter det like godt som om man sykler på sommeren. Sykkelpiggdekk gir deg som syklist mulighet til å kose seg med sykling hele året. Liteskin i sideveggene gjør at piggdekket blir vesentlig lettere.”

Mer fra Nyheter