Trek Checkpoint ALR 5 49cm 2021 Trek Black Trek Checkpoint ALR 5 49cm 2021 Trek Black Trek Checkpoint ALR 5 49cm 2021 Trek Black Trek Checkpoint ALR 5 49cm 2021 Trek Black Trek Checkpoint ALR 5 49cm 2021 Trek Black

Trek Checkpoint ALR 5 49cm

2021 Trek Black

Varenr: 147798
25 999,-
Ikke på lager (0år)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

Bestillingsvare. For mer informasjon ta kontakt på post@sorensensport.no  

 

 

Checkpoint ALR 5 er den grussykkelen som gir mest for pengene i hele serien. Den er en kvalitetsykkel som vil tåle lange, krevende mil på asfalt, sti og selv de mest krevende grusveiene. Men det som gjør at denne modellen skiller seg ut er de ytelsesrettede delene og mengden med detaljer som justerbare horisontale sliding endestykker, massiv dekklaring, og ekstra fester som gjør det enkelt å sette opp sykkelen til din type eventyr.

 

 

Passer for deg hvis...
Ulikt den typiske landeveissyklisten som måler watt og veier måltidene, så foretrekker du episke blandeveisturer som antakelig ender med en øl og en burrito. Men det betyr ikke at du går på kompromiss med ytelse og egenskaper. Du forventer å få mye for dine hardt fortjente kroner, inkludert kvalitet, allsidighet, slitestyrke og latterlige mengder med moro.

 

Teknologien du får
En staut aluminiumsramme med fester for skjerm og bagasjebrett, en vibrasjonsabsorberende karbongaffel, et 2x11 Shimano GRX drivverk med lavere gir for å slite deg opp bakker eller gjennom grov grus, hydrauliske skivebremser for stoppekraft under alle forhold, og brede 700x40c grusdekk for ekstra stabilitet og grep.

 

Det siste ord
Hvis mengden eventyr du får for hver krone du bruker er viktig for deg, så kan du ikke velge bedre enn Checkpoint ALR 5. Kvalitetsdeler, en slitesterk aluminiumsramme som holder prisen i sjakk og et vell av detaljer som ekstra dekklaring og muligheter for modifikasjoner, så du kan gi deg i kast med større og bedre eventyr.

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 49cm


Tilbehør
Support