Factor Ostro Chrome Ultegra Di2 R8150

Factor Ostro Chrome Ultegra Di2 R8150

Varenr: 160856
109 999,-
Ikke på lager (3år)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Factor Ostro er en "alt mulig"-sykkel. Først og fremst er sykkelen utviklet for å være mest mulig aerodynamisk og komfortabel, samtidig som at vekten er presset helt i bunn! Så når Factor sier "you can have it all", da mener de det!

Nye Shimano 12delt Ultegra Di2 Aerodynamikk: Alle detaljene på Factor Ostro er utviklet med mål om å være mest mulig aerodynamisk. Primære detaljer er integrert styre-stem, bred gaffel og setestag. Alle detaljer nøye balansert for å gi minst mulig drag under varierte forhold! Bredden på gaffelen er inspirert av mange timers testing på bane - i tillegg til høy aerodynamikk, gir dette også plass til 32 mm dekk; en dekkbredde som bidrar til høy komfort!

Full integrasjon: Styre og stem leveres som én enhet. Denne er utviklet av Black Inc. Styrestemmet er i fullkarbon og veier så lite som 320 gram for 420 mm x 110 mm - dette er en meget lett og aerodynamisk løsning!

Lav vekt: Ostro er utviklet med fokus på aerodynamikk, men målet har i tillegg vært å gjøre sykkelen så lett som mulig! Factor har brukt de beste materialene til å utvikle og produsere rammen, og det er mulig å bygge sykkelen med en vekt på 6,8 kg(med Quark wattmåler og Black Inc Forty Five carbonhjul) uten problem. En ulakkert Ostro-ramme str 54 veier 830 gram, hvilket er utrolig lett for en aero-ramme!

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 54cm


Support