Hvilken Trek Checkpoint er riktig for deg?

Trek Checkpoint har kommet inn i markedet med storm. Kritikere har rost sykkelen opp i skyene og vi hos Sørensen Sykler slenger oss med. Sykkelen er utrolig bra! Trek har med Checkpoint modellen virkelig kastet seg inn i gravelbike kategorien.
CHP4-1

Sent, men godt vil mange si, for det amerikanske merket har ikke hatt en så god gravelbike i sitt sortiment, de har hatt fine tursykler, veldig gode cyclocross sykler og en landeveismodell for klassikerne, Domane. Domane har skivebrems kunne få plass til 35 mm brede dekk, men det manglet en ren grussykkel.

Checkpoint har brukt alle Trek sine fantastiske og inoative løsninger. Isospeed i seterøret gjør at sykkelen flekser på ujevnt underlag, dette fjerner vibrasjoner fra underlaget og vil gjøre turen mye mer behagelig. Det fine er at denne løsningen ikke går utover stivheten i rammen. Sykkelen har klaring til 44mm dekk og kan også brukes med 650b/27,5-tommers hjul. Hos oss på Sørensen Sykler har dette raskt blitt en favoritt. Trek viser seg med denne modellen fra sin beste side, både gjennom design og inovative løsninger.

Checkpoint AL 4, som leveres med en solid aluminiumsramme, Shimano gruppesett og hydrauliske bremser. Dette er en sykkel som egner seg perfekt som pendlersyklisten eller for deg som vil ha en utrolig god sykkel som ikke koster skjorta!

Trek Checkpoint AL 4
Pris: kr.13 999,-

Trek sin Chekpoint ALR 5 leveres med en solid og driftsikker aluminiumsramme med Shimano 105 gruppesett og hydrauliske skivebremser. Ramme har Trek sin stranglehold-teknologi, dette lar deg tilpasse akselavstanden på sykkelen og dermed også om du ønsker at den skal være mer responsiv eller stabil.

Trek Checkpoint ALR 5
Pris: Kr.22 999,-

Checkpoint SL 5 har vært en modell vi har kunnet tilby våre kunder gjennom 2018 sesongen og som vi har vært heldige å kunne få teste selv. Rammen er laget i karbon og levers med en solid Shimano 105 girgruppe. Tilbakemeldinger og erfaringer har gjort at vi kan konstatere at dette er en av de mest spennende nyhetene for kommende sesong.

Om du ønsker en fantastisk sykkel til pendling, planlegger å begynne med bikepacking eller om du har som mål å sette ny personlig rekord på bukkestyre-Birken er dette uten tvil en sykkel for deg.

Trek Checkpoint SL 5
Pris: kr.31 999,-

Mer fra Guide