Specialized Crux, kongen av sykkelkross?

Specialized sin cyclocross sykkel har vært på markedet i mange år. Hos Sørensen Sykkel gjengen har den vært et naturlig valg fra alt fra vintersykkel, grusbanker til konkuranse cross.
DSCF9675

2018 sesongen fikk den en oppdatering. Den fikk det Specialized kaller «Rider-First Engineered» og vil enkelt si at hver enkelt størrelse er spesifikk i forhold til produksjonen av rammen. Dette vil derfor gjøre sykkelen enda mer optimal for ryttere i alle høyder. Samarbeidet med bilprodusenten McLaren gjorde at Specialized kan lage enda bedre sykler som vil passe hver enkelt rytter bedre.

Sørensen Sykler har nå 2019-modellene inne i Crux modellene Elite og E5 Sport!

Crux Elite
Elite modellen er i FACT 11r karbon, leveres med Sram Rival 1 hydraulisk gruppesett, DT Swiss R470 Disc hjul og Specialized sine egne Tracer Pro tubeless ready dekk. Karbon-utgavene av nye Crux har også fått det som har blitt en bransjestandard på akslinger med 12mmx 142 bak og 12mmx 100mm foran. Flat mount bremser. Sykkelen har blitt enda mer race-spesifikk og fremstår som en ekstremt bra cyclocross-sykkel. 

Pris: kr.32.999,-

Specialized Crux E5 Sport
E5 Sport modellen er i E5 Premium Aluminium som er både lett, stiv og responsiv. FACT karbon gaffel gjør at den tar opp vibrasjoner og hjelper også med å få ned vekten. Sykkelen kommer med Sram Apex 1 hydraulisk gruppesett. Dette er en perfekt sykkel for deg som har lyst til å begynne å sykle kross!

Pris: kr.19999,-

Mer fra Nyheter